Gezocht! ReijnenConcept zoekt stagiaire online redactie

Gezocht! Wij zijn per december 2016 opzoek naar een tekststagiaire die voor (het liefst) minimaal 5 maanden fulltime de online redactie van ReijnenConcept komt versterken.

Dit verwachten we van jou:

– Dat je een HBO- of universitaire opleiding volgt

– Dat je goed weet wat er online speelt

– Dat je begrijpt wie onze klanten zijn of waar ze zitten

– Dat je affiniteit hebt met onze multimediale kanalen

– Dat je zelfstandig kunt werken, stressbestendig bent en initiatief toont

– Dat je geen negen-tot-vijf-mentaliteit hebt

– Dat je creatief en leergierig bent

Jouw taken:

– Actief zoeken naar nieuws berichten

– Artikelen (lange en korte) schrijven voor de website

– Nieuwe ideeën aandragen voor de verschillende website en social media kanalen

– Interviewen (in Nederlands en Engels)

– Ondersteunende redactionele taken

Ben jij klaar voor een stageplaats bij een te gek online onderneming? Mail dan een korte motivatiebrief (max 400 woorden), je cv én een voorbeeld van jouw schrijftalent voor 6 november naar info@reijnenconcept.nl o.v.v. ‘stage’.

 

Stagiair(e) online marketing gezocht!

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek in een groeiend, ondernemend bedrijf in Amsterdam? En herken je jezelf in de woorden leergierighardwerkend en enthousiast? Lees dan verder! We zijn namelijk weer op zoek naar een student voor een stage Online Marketing. Startdatum februari 2016.

Over ReijnenConcept.nl

Ooit begonnen op een klein zolderkamertje en inmiddels uitgegroeid tot misschien wel het meest bruisende full service internetbureau van Nederland.

ReijnenConcept.nl gelooft in no-nonsense online marketing. We werken voor een breed scala aan interessante klanten en zorgen ervoor dat internetmarketing volledig verweven wordt in hun bedrijfsvoering. Zo verhogen we het bedrijfsresultaat en verbeteren we ook de communicatie met (potentiële) klanten.

Over de stage

ReijnenConcept.nl is vanaf februari 2016 op zoek naar een stagiaire die het leuk vindt om in een aantal maanden tijd alles over internet marketing te weten te komen. Je gaat namelijk kennis maken met alle diensten die wij aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan: websiteontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie (SEO), affiliate marketing, adverteren via Google Adwords (SEA) en Facebook advertising. We nemen je mee in het proces van acquisitie tot oplevering. Super leerzaam dus! Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

 • Copywriting
 • Het maken van een zoekwoordenonderzoek.
 • Het meedenken met internetconcepten.
 • Het opzetten van campagnes
 • Het maken van social media middelen.
 • Linkbuilden voor interessante klanten.
 • …en nog veel meer!

Ben je afstudeerder? Indien je een duidelijk onderwerp met betrekking tot online marketing zou willen uitvoeren, nodigen we je van harte uit om ook op deze vacature te reageren!

Wij zijn op zoek naar jou…

 • …als je enthousiast, ambitieus en creatief bent.
 • …als je al enige kennis hebt van internetmarketing, maar nog veel meer wil leren.
 • …als je niet bang bent om hard te werken en actief mee wil denken binnen het bedrijf. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, veel kan en mag!
 • …als je het leuk vindt om op de vrijdagmiddag een borrel met ons mee te drinken!

Wij bieden jou…

 • …een super leerzame tijd in een jong en gezellig team met een informele werksfeer.
 • …de uitdaging om actief mee te werken. Koffie halen en kopiëren kunnen we zelf ook wel.
 • …een passende stagevergoeding.

Contactgegevens & sollicitatietraject

Wij zijn op zoek naar studenten met pit en stagiaires die weten van aanpakken. Eentje die net als ons gek is van online effect. Een student die zijn medestudenten altijd net dat stapje voor is, of juist bereid is om die extra stap te zetten! Wij willen je daarom vragen om een C.V. met duidelijk motivatiebrief te sturen naar info@reijnenconcept.nl. Indien we je uitnodigen voor een kennismaking vragen we je om een pitch te geven over je motivatie en leerdoelen. Meer informatie volgt t.z.t.
Hebben we nog steeds je aandacht? En heb je al helemaal zin om kennis met ons te komen maken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

ReijnenConcept.nl
Christiaan de wet straat 250
1091MG, Amsterdam
info@reijnenconcept.nl